Zappereventsept-22
De verhalen achter onze producten

5 verhalen van bedrijven uit Berlijn en Londen

Hoe tof zou het zijn om meerdere stedentrips te maken op één plek in Nederland? Dat is precies wat wij onze klanten in de CityZapper Pop-Up Store willen laten ervaren met al onze verschillende producten. Wat zo mooi is aan de producten is dat er achter elke designer en brand een prachtig verhaal verborgen gaat. In de Pop-Up Store vind je onder andere producten uit Londen en Berlijn. Lees verder om achter deze verhalen te komen!

Ampelmann
AMPELMANN is Berlijns cultmerk rondom de beroemde Ampelmännchen uit Oost-Berlijn. Het icoon van Berlijn biedt creatieve producten en onvergetelijke ervaringen voor Berlijners en Berlijnse bezoekers. Een keuze uit souvenirs, levensstijlproducten of een potpourri van producten voor kinderen. Een gadget van AMPELMANN is een must voor iedereen die fan is van de Duitse hoofdstad!

Knalle Berlin
Knalle is een Berlijnse start-up met buitengewone popcornsmaken. Hun handgemaakte popcorn is gebakken in het hart van de Berlijnse Friedrichshain-wijk. De popcorn ondergaat vijf etappes om zijn uiteindelijke volumineuze en knapperige vorm te bereiken. Zij gebruiken alleen de beste GMO-vrije maïs en combineren het met prachtige ingrediënten uit de hele wereld om kleine bites van genot te creëren.

BluebellMarsh
BluebellMarsh draait om de dagelijkse reisaccessoires. Nadat de eigenaresse van het bedrijf in 2016 de oude pelgrim route van Camino de Santiago liep besloot ze om haar levenslange passie van kunst en ambacht om te zetten naar een eigen bedrijf. Het concept is simpel, compacte en praktische producten. De producten zijn bedoeld om je meest essentiële spullen mee te nemen, die gemakkelijk in je tas past en weinig ruimte in beslag neemt. Alle designs zijn handgemaakt in London en zijn van 100% katoen.

Wee Clothing
In 2007 begon Marie Cole (aka Wee) vanuit haar huis in Engeland haar stoere, kleurrijke en duurzame kleding te ontwerpen. Haar droom was om comfortabele kleding voor kinderen te maken.  Marie legt de nadruk op kwaliteit en comfort, met katoen dat zacht op de huid aanvoelt. Ze gebruikt duurzaam gemaakte materialen voor elk stuk kleding. Ze snijdt elk ontwerp met de hand om ervoor te zorgen dat elk ontwerp zo uniek is als de kinderen die het dragen.

To Home from London
To Home From London was oorspronkelijk een blog die de oprichters hebben gecreëerd om contact te houden met hun vrienden en familie. De initiatiefnemers zijn een Braziliaans vrouw en een Argentijnse man die elkaar eerst ontmoette bij het straatcarnaval van Rio en besloten om samen te leven in Londen. Hun product zijn handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk en de tekeningen komen van hun eigen hand! De winkels van To Home From London vind je uiteraard ook in de Britse hoofdstad zelf, waar je de coolste souvenirs kunt kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *