nieuwsartikelwebshop4
De verhalen achter onze producten

CityZapper Pop-Up Store: Het verhaal achter het product

In de CityZapper Pop-Up Store kun je producten kopen van steden over de hele wereld. Buiten dat dit allemaal unieke producten zijn, schuilt er achter ieder product en merk in de winkel een mooi verhaal. Lees hieronder meer over deze verhalen en breng vervolgens zeker een bezoek aan onze winkel!

A Piece of Finland
A Piece Of Finland is opgericht door twee Finse vrouwen, Anna en Ramona, die hun twee unieke concepten wilden samenvoegen tot 1 geheel. Vervolgens hebben ze besloten de gezamenlijke reis te ondernemen als ondernemers. A Piece Of Finland  biedt producten aan vanuit heel Finland, maar vooral uit de hoofdstad Helsinki. A Piece of Finland is gevestigd op de Haarlemmerdijk en heeft hier ook een ontwerp-winkel en koffiehoek zitten. Ze bieden een unieke service en een platform voor evenementen voor ‘Finnoffans’!

Carl Goes
Carl Goes is vernoemd naar een oude vriend die te jong overleden is. Carl was een verzamelaar van reisgidsen uit de 19e eeuw. Toen hij overleed had hij behoorlijke schulden, waardoor al zijn bezittingen op een veiling moesten worden verkocht. Zijn vrienden en familie hebben toen besloten geld te verzamelen en zijn favoriete bezittingen terug te kopen op de veiling. Vandaag de dag wordt Carl herdacht door een moderne serie boeken, die zicht richten op de ondernemers, creatievelingen en de algemeen nieuwsgierigen.

Oficina021 / Cutz
Oficina021 is een klein Braziliaans bedrijf dat met een kleine groep creatieve en vastberaden mensen innovatieve producten ontwikkelt. Alle producten van Oficina021 hebben een exclusief design en zijn goed betaalbaar. De 3D puzzels van het bedrijf zijn gericht op DIY (Do It Yourself), waarbij je zelf deel neemt en de verschillende stukken moet monteren. Wat overblijft zijn prachtige handgemaakte producten, die op iedere plek in huis kunnen worden neergezet. Oficina021 is alleen te vinden in Brazilië en je komt deze producten dus nergens anders tegen!

Airportag
Airportag gelooft er in dat je al je reisherinneringen moet koesteren met unieke designproducten voor in je huis of op kantoor. Op deze manier word je namelijk gestimuleerd om te blijven reizen. De herinneringen moet je niet alleen koesteren aan de hand van de foto’s op je harddrive, maar ook met reisproducten van hoge kwaliteit. Airportag werkt nauw samen met de luchtvaart sector, waardoor je van ieder groot vliegveld in de wereld leuke en handige producten kunt vinden. Flight attendants, doors on automatic, cross-check and report. Thank you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *