nieuwsartikelwebshop2
De verhalen achter onze producten

De mooiste producten uit Heidelberg

Zoals jullie wel weten hebben we een hele eigen CityZapper Pop-Up Store. En we zijn nog geopend tot 8 oktober! Kom dus snel een bezoekje brengen op de Haarlemmerdijk 41. Je kunt er verschillende producten vinden van steden over de hele wereld, waaronder producten uit Portland. We hebben een aantal brands voor je op een rijtje gezet.

BOAR gin
Pure genietmomenten die door de traditie sinds 1844 worden geproduceerd. Deze premium gin laat de kenmerken van deze regio in het zuiden van Duitsland goed naar voren komen. Vooral voor degenen die waarde hechten aan het drinken van een goede gin zal BOAR een aangename verrassing zijn. Wat deze gin zo uniek maakt? De zwarte truffel uit het Zwarte Woud! Het geeft de gin een volle en authentieke smaak die mooi in balans staan met de natuurlijke elementen.

Heidelbag
Heidelbag is een liefdesverhaal: twee tortelduifjes zitten op een parkbank in Heidelberg en besluiten om iets te creëren dat alles samenbrengt wat geassocieerd wordt met Heidelberg: Heidelbags, zo uniek en schattig als de stad zelf. Heidelbag combineert oude leren jassen, kleurrijk kunstleer en veel andere stoffen tot buitengewone ontwerpen. Allen met het icoon van Heidelberg: de oude brug.

Klar Seifen
In de afgelopen 170 jaar hebben vijf generaties hoge kwaliteit zeep geproduceerd, volgens zowel de oude als de nieuwe recepten en procedures. Klar Seifen heeft de kwaliteit en traditie hoog in het vaandel staan. Zo gebruiken ze alleen de beste ingrediënten, die naast de moderne productietechnieken nog steeds grotendeels met de hand maken. Buiten de traditionele recepten legt Klar Seifen ook de nadruk op functionele en vooral duurzame, plantaardige ingrediënten.

Heidelberger Senf
“Mei 2013, Een barbecue avond met vrienden in de Neckar, het idee van mosterd van hoge kwaliteit werd hier bedacht”. Heidelberger Senf was teleurgesteld over de smaak van de industrieel geproduceerde mosterdvarianten. Ze vroegen zich af of ze geen mosterd met karakter konden produceren, mosterd met een onvergelijkbare pittige smaak, gemaakt van regionale ingrediënten en zonder conserveermiddelen. En dat is precies wat Heidelberger Senf heeft gedaan.

Florian Steiner Kaffee
Een magische geur die de hele kamer vult: de koffiemeester is aan het werk, met veel liefde, geduld en passie. In een originele retro-drumrooster roostert Florian Steiner elke ochtend zijn eigen koffiespecialiteiten. Of het nu Espresso Zoe, Steiners Café Crème, Sidamo of Guatemala is,  je kunt altijd genieten van de verse, zachte roasts en uitzonderlijk goede smaak. De ruwe koffie is van hoge kwaliteit en veel van hen zijn biologisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *